Real eksamen Lauersens Realskole


Uddannet skibsfører

Merkonom i informatik, personale administration og virksomheds økonomi

Tillidserhverv m.m.

Tillidserhverv m.m.

Tillidshverv og frivilligt arbejde


2003 –                                 Bestyrelsesmedlem og It ansvarlig, Ebeltoft Golfklub

Som bestyrelsesmedlem og it ansvarlig i Ebeltoft golfklub, varetager jeg blandt andet golfklubbens økonomi og som kasser gennem 14 år har jeg arbejdet med Dynamic Nav, e-conomic, lønbehandling Bluegarden /Dataløn, Virk og personale administration.  Herudover varetager jeg golfklubbens generelle it og hjemmeside.

It


Jeg har beskæftiget mig med it siden 1983, hvor jeg startede på navigatøruddannelsen. Det har med tiden udviklet sig til en stor hobby, som jeg har draget nytte af såvel privat som i mit job.

Jeg er således fuldt kvalificeret i brug af blandt andet netværk, Windows, Office, Visual Studio, Photoshop mv. og har arbejdet med Dynamic Nav, e-conomic, lønbehandling Bluegarden/Dataløn, Virk .

Privat har jeg drevet blandt andet en web-, sql og mailserver, ligesom jeg har udviklet flere webbaserede systemer til Mols Linien, herunder et maskinrapportering system, samt et rekvisitionssystem, som ligeledes blev benyttet af Fjordline A/S.

Sprog


Jeg taler og skriver engelsk. Jeg behersker norsk og svensk.

Referencer


A2SEA
Fjordline Danmark A/s

Privat


Jeg er i dag single, men har været gift 2 gange og har 5 børn i alderen 14-33 år. Min fritid går primært med mine børn, børnebørn, golf og computerinteresser. Jeg har været medlem af Ebeltoft Golf Club siden 1981, og er en passioneret golfspiller (hcp. 19), herudover bruger jeg en del af min fritid på frivilligt arbejde i golfklubben. Endelig er mine interesser rejser og selvfølgelig, hvad der generelt rører sig i samfundet.